Reference

Reference

Každý účastník dostává pár dní po absolvování semináře dotazník s několika otázkami ohledně spokojenosti se seminářem, tipy na zlepšení, co vidí jako nedostatek a podobně. Jednou z otázek je i celkové hodnocení semináře. Zde jsou 🙂

Error requesting data: cURL error 28: Resolving timed out after 5515 milliseconds

A nakonec : Celkové hodnocení semináře se vším všudy. Co bys napsal/a pro ostatní, kdybys měl/a ohodnotit seminář a doporučit- nedoporučit ? ( Tato odpověď bude využita jako reference kurzistů na webu)
Bolo to výborné a takýto kurz by mal navštíviť každý majiteľ psa, pretože jeden nikdy nevie, kedy sa mu to môže hodiť.
Rozhodně doporučuji všem, kdo vlastní psa. Nejedná se o teoretickou nalívárnu primárně pro lékaře, ukázky jsou praktické a použitelné v každodenním životě majitele psa. Oceňuju ochotu přednášející, podat co nejpřesnější informace a zájemcům poskytnout materiály k samostudiu.
Tento seminář by měl být povinný pro všechny majitele psů. Vet approved, opravdu vřele doporučuji! 😉
Já jsem děsně ráda, že se mi povedlo zabukovat si už první kurs a seminář mi dal opravdu hodně. Jen si to všechno dokázat vybavit okamžitě, jestli na to někdy přijde...
Moc pěkný a sympatický seminář, přítomnost živých figurantů je určitě plus, podle mě by si takový seminář zasloužil stát se součástí třeba letních výcvikových táborů.
Seminář byl zajímavý, rozsáhlý, myslím si, že určitě jako osvěta super. Pro mě velké plus, minimálně bych zvládla psovi trošku pomoct, kdyby náhodou a nestála bych jako laik, který by nevěděl co dělat.
Seminář byl pro mě přínosný po všech směrech. Poznala jsem nové lidi, nové metody pomoci, ale hlavně - za mě je nejlepší praktická ukázka. Ono vědět to teoreticky je fajn, ale zkusit to přímo na trpělivém a hodném pejskovi je fakt super. Zuzka je opravdu člověk na svém místě, nabitý vědomostmi a naštěstí má také ten dar to vysvětlit ostatním, což ne každý umí. Takže naprostá spokojenost 🙂

About the author

Zuzana Wildmannová administrator

Veterinární technik, akreditovaný lektor první pomoci a a zdravotnický záchranář. Působí jako záchranář na urgentním příjmu v nemocnici v Praze a zdravotnické záchranné službě. Mimo lektorskou činnost se autorka věnuje terapiím psů a koní především Dornovou metodou, je Doporučený terapeut Dornovy metody pro zvířata a také se věnuje terapiím lidí prostřednictvím Osteodynamiky (Dornova metoda pro lidi). V listopadu 2022 úspěšně absolvovala Profesní kvalifikaci Fyzioterapeut a rehabilitační pracovník malých zvířat (43-001-R). Ve volném čase se věnuje svým třem psům, téměř šestnáctiletému belgickému ovčákovi Agimu a čtyřleté stafbulce Kačence. Smečku doplňuje sedmiměsíční štěně belgického ovčáka Sabaton. Všichni psi jsou na seminářích první pomoci pro psy jako chlupatí asistenti :)

2 Comments so far

ErikaPosted on6:55 pm - Srp 4, 2018

Bylo to super, rozhodně doporučuji každému pejskařovi !

Leave a Reply